Cel mai bogat om din Lituania va construi patru hoteluri în România
Foto: adevarul.ro

Cel mai bogat om din Lituania va construi patru hoteluri în România

5 știri, 104

Cel mai bogat om din Lituania, Nerijus Numavicius, împreună cu fratele său Vladas, dar și cu Mindaugas Bagdonavicius, fost acționar al grupului Vilniaus Prekyba (VP), se apucă de construit hoteluri în România, conform publicației The Baltic Times.

Printre investitori se află și Arunas Beleska, fostul proprietar al lanțului hotelier Europa, care acum controlează compania de management hotelier Appex Alliance. Directorul general al Appex Alliance, Augustinas Barauskas, a declarat că firma intenționează să construiască patru hoteluri în România, cu peste 1.000 de camera, scrie Agerpres. "Compania a atras investitori și va dezvolta patru hoteluri în capitala României, București, și ulterior le va opera conform unor acorduri de franciză cu cele mai mari lanțuri hoteliere internaționale - Marriot și Hilton Worldwide.

Construcția ar urma să fie finalizată până în 2022", se arată într-un comunicat al Apex Alliance. "Piața hotelieră în România este subdezvoltată. Majoritatea investitorilor încă abordează piața cu prudență, dar credem să această tendință este temporară. În următorii ani vor fi mai multe branduri internaționale pe această piață. Deocamdată, este atractiv să investești și să dezvolți acest domeniu în România", a afirmat Barauskas.

Consiliul Concurenței din Lituania a anunțat că a primit o solicitare de la companiile controlate de Nerijus Numavicius pentru achiziționarea...

    Citește pe puterea.ro