Cel puțin cinci morți în urma unei busculade la un concert al rapperului Soolking în Algeria5Foto© stirileprotv.ro

Cel puțin cinci morți în urma unei busculade la un concert al rapperului Soolking în Algeria

, 6 știri, 7 vizualizări

"Concertul-eveniment al cântărețului Soolking (...) din Alger a fost marcat de o dramă teribilă: cinci persoane - trei băieți și două fete - și-au pierdut viața și alte 21 au fost rănite în urma unei busculade", relatează site-ul de știri francofon TSA (Totul despre Algeria), citând surse din cadrul spitalului unde au fost transportați răniții.

Potrivit TSA, busculada s-a produs "la nivelul uneia dintre intrările stadionului".

Site-ul grupului de presă privat El Bilad raportează "cel puțin 5 decese în timpul concertului Soolking din Alger și un număr mare de răniți în urma unei busculade", fără a oferi alte detalii. Pagina de internet precizează însă că un reprezentant al Parchetului s-a deplasat la locul incidentului, apoi la spitalul din Alger, unde au fost transportați răniții.

Pe rețelele de socializare, mai multe persoane indică, fără a cita surse sau a preciza dacă s-au aflat la fața locului, că busculada a avut loc în jurul orei 20:00 (19:00 GMT), cu o oră înainte de începerea concertului, care s-a desfășurat în mod normal - evocând un stadion deja plin, în timp ce multe persoane care dețineau bilete erau încă blocate afară.