Cele mai frumoase ținute de la Premiile Emmy 2019! Emilia Clarke, Kim Kardashian și Zendaya sunt în topul celor mai bine îmbrăcate vedete2Foto1Video© stirileprotv.ro

Cele mai frumoase ținute de la Premiile Emmy 2019! Emilia Clarke, Kim Kardashian și Zendaya sunt în topul celor mai bine îmbrăcate vedete

, 4 știri, 17 vizualizări

Devenite deja o tradiție a ceremoniei de decernare a Premiile Emmy, și în acest an s-a făcut un top al celor mai frumoase ținute de la evenimentul supranumit “Oscarurile televiziunii americane”, dar și unul al celor mai neinspirate alegeri vestimentare. Emilia Clarke, Kim Kardashian și Zendaya se numără printre cele mai bine îmbrăcate vedete care au pășit noaptea trecută pe covorul roșu.

Emilia Clarke (“Game of Thrones”) n-a reușit să obțină titlul pentru cel mai bun rol feminin într-un serial dramă, însă se află pe primul loc în topul celor mai bine îmbrăcate vedete de la Premiile Emmy din acest an. Trofeul a fost câștigat de actrița britanică Jodie Comer pentru rolul său din “Killing Eve”. Ea a concurat pentru această distincție cu Viola Davis (“How to Get Away with Murder”), Laura Linney (“Ozark”), Mandy Moore (“This is Us”), Sandra Oh (“Killing Eve”), Emilia Clarke (“Game of Thrones”) și Robin Wright (“House of Cards”).

Zendaya, una dintre vedetele din serialul “Euphoria”, a atras toate privirile când a pășit pe covorul întins cu rochia ei spectaculoasă, de culoare verde smarald! Aceasta era formată dintr-un corset, iar în partea de jos, avea o crăpătură pe picior.