Celtic Glasgow, pierderi de aproximativ 30 de milioane de lire sterline după eliminarea din Champions League4Foto© sport.ro

Celtic Glasgow, pierderi de aproximativ 30 de milioane de lire sterline după eliminarea din Champions League

, 5 știri, 7 vizualizări

Celtic a pierdut în jur de 30 de milioane de lire sterline ratând calificarea în grupele Ligii Campionilor, sumă ce ar fi revenit echipei scoțiene dacă ar fi eliminat-o miercuri pe CFR Cluj în turul 3 preliminar și dacă ar fi trecut apoi de Slavia Praga în play-off-ul competiției, scrie AFP.

În locul acestei recompense, clubul scoțian va obține o sumă de peste trei ori mai mică dacă va ajunge în grupele Europa League, competiție unde are de disputat un play-off. Scăderea continuă a prestigiului lui Celtic îi îngrijorează mai mult pe suporteri decât bilanțul financiar, ei fiind tot mai nemulțumiți de rezultatele din cupele europene, în condițiile în care clubul a acumulat bani.

Celtic avea 38,6 milioane de lire sterline la bancă înainte de a primi compensații în februarie de la Leicester pentru tehnicianul Brendan Rodgers. Recent, în conturile clubului au intrat 25 de milioane de lire sterline după ce Kieran Tierney a semnat cu Arsenal, o sumă de transfer record pentru Scoția.