Cerbul de aur 2018: Delia, Andra, Horia Brenciu, Loredana și Carla’s Dreams, între artiștii care vor susține recitaluri
Foto: www.puterea.ro

Cerbul de aur 2018: Delia, Andra, Horia Brenciu, Loredana și Carla’s Dreams, între artiștii care vor susține recitaluri

6 știri, 27

La 50 de ani de la prima ediție a Cerbului de Aur, publicul din Piața Sfatului și telespectatorii televiziunii publice vor urmări vocile momentului din România pe scena Festivalului. O parte dintre vedete au deja experiența Festivalului, pregătind pentru această ediție aniversară recitaluri incendiare: Andra a fost premiată la ediția din 2005 a concursului, Horia Brenciu a urcat pe scena Cerbului de Aur în 2008 alături de HB orchestra, iar Loredana a avut nu mai puțin de trei apariții de-a lungul timpului – un recital cu Direcția 5, big-band-ul Ionel Tudor și două trupe de balet în 1994, coprezentator al evenimentului în 1996 și un recital impresionant la ultima ediție, în anul 2009.

Celelalte nume importante de pe afișul Festivalului – Delia, The Motans, Carla's Dreams, The Humans, reprezentanții României la Eurovision 2018 și Flavius Teodosiu, saxofonistul care a colaborat cu numeroase celebrități precum Jennifer Rush, Joe Cocker, Lionel Richie, Chris de Burgh, Gloria Gaynor, Johnny Logan ori Michael Bolton – vor debuta în acest an la Cerbul de Aur.

Pe lângă recitaluri, evenimentul va găzdui și concursul internațional de interpretare, unde concurenți din mai multe țări vor lupta pentru Marele Trofeu. 111 soliști din 22 de țări, precum Italia, Suedia, Marea Britanie, San Marino, China, Kazahstan, Israel, Turcia, Germania, Franța, Malta și Moldova, s-au înscris la concursul ...

    Citește pe romaniatv.net