CExN PSD. Scandalul de la DNA și evaluarea secretarilor de stat, pe agenda ședinței Comitetului Executiv
Foto: www.romaniatv.net

CExN PSD. Scandalul de la DNA și evaluarea secretarilor de stat, pe agenda ședinței Comitetului Executiv

15 știri, 39

Ședința Comitetului Executiv Național al PSD va avea loc de la ora 16.00. Liderul PSD, Liviu Dragnea, spunea că în ședința CExN va fi făcută evaluarea activității celor 135 de secretari de stat.

Liviu Dragnea declara, după ședința Comitetului Executiv în care Viorica Dăncilă a fost nominalizată pentru funcția de premier, că vrea modificarea legislației astfel încât secretarii de stat să nu mai fie numiți de către șeful Executivului, ci direct de către miniștri, cu acordul premierului, motivând că miniștrii sunt responsabili pentru activitatea din domeniul respectiv.

Liderul PSD spunea că fostul premier Mihai Tudose nu a primit de la toți membrii Cabinetului o evaluare "serioasă” a secretarilor de stat. "O să o facem în perioada următoare. A început deja. Au început să se organizeze colegii noștri, și din Guvern, și din partid, ca în foarte scurt timp să avem evaluarea fiecărui secretar de stat și mai ales să vedem fiecare cum a ajuns acolo”, a mai susținut liderul PSD.

Ședința Comitetului Executiv al PSD are loc în contextul scandalului provocat de acuzațiile lansate la adresa DNA de către fostul deputat PSD Vlad Cosma, care a susținut, într-o înregistrare difuzată duminică seară de Antena 3, că procurorii Mircea Negulescu și Lucian Onea de la DNA Ploiești ar fi încercat să facă dosare în baza unor "probe fabricate" pe numele unor politicieni și oameni de afaceri, între care...

    Citește pe romaniatv.net