Cezar Petcu, alias Joe, interlopul care l-a tăiat cu sabia pe Bebino, șeful Clanului Sportivilor, s-a predat la Poliție5Foto© stirileprotv.ro

Cezar Petcu, alias Joe, interlopul care l-a tăiat cu sabia pe Bebino, șeful Clanului Sportivilor, s-a predat la Poliție

, 10 știri, 15 vizualizări

Cartierul Tei Toboc, unde joi seara s-a petrecut conflictul sângeros între Marius Alin Alecu, alias ”Bebino”, și Cezar Petcu, zis ”Joe”, a fost luni dimineața scena unor percheziții în forță la locuințele lor implicați. Serviciul Omoruri și mascații au descins în zonă având date că, după reglarea de conturi de săptămâna trecută, între ”Clanul Sportivilor” și ”Clanul Țiganilor” se pregătesc deja noi răfuieli dure.

Au existat informații că, dinspre București, cererea de arme de foc a crescut brusc și semnificativ în week-end pe relația Republica Moldova, semn că se pun la cale anumite scenarii printre interlopi.

surse Libertatea: Între timp, căutat de trei zile de Poliție, Cezar Petcu s-a predat autorităților în jurul prânzului, el fiind cel care l-a masacrat pe rivalul său, ajuns în comă la spitalul Sf. Pantelimon, cu degete amputate, abdomen tăiat și tendoane secționate în urma răfuileii din Tei Toboc.