Cezar Preda, în scandalul din PNL: Eu sunt creștin, nu cretin
Foto: www.romaniatv.net

Cezar Preda, în scandalul din PNL: Eu sunt creștin, nu cretin

7 știri, 28

"Răspunsul este dur, nu prea folosesc asemenea cuvinte, dar e corect: eu sunt creștin, dar nu sunt cretin. Eu sunt creștin-democrat și înseamnă că îmi iubesc familia, îmi iubesc biserica, îmi iubesc autoritatea locală. Astea sunt principiile creștin-democrației. Dar asta nu înseamnă că nu pot conviețui într-un partid care provine din fuziunea a două partide. A spune despre mine că 'este incompatibil' sau 'nefiresc', că deși sunt creștin-democrat, nu susțin referendumul...

Eu nu am spus niciodată că nu susțin familia. (...) Este falsă abordarea că cineva a câștigat și cineva a pierdut (n.r. - la referendum). Este falsă abordarea iar Partidul Național Liberal se duce într-o direcție greșită. Românii au nevoie de soluții, românii nu au nevoie de o politică a anilor '96-2000, pentru că politica '96-2000 pentru dreapta românească a însemnat începerea dezastrului, dispariția PNȚCD.

Iar acum, PNL, dacă nu-și revizuiește foarte rapid oportunitatea de a conduce România, de a arăta românilor că poate conduce România cu soluții, degeaba jucăm ping pong cu 'Dragnea e de vină', 'Dragnea este un hoț', 'Dragnea este un nenorocit'. Asta vede fiecare cetățean', a declarat Cezar Preda la RFI.

Citește pe romaniatv.net