CFR Călători oferă reduceri de Valentine's Day și de Dragobete
Foto: adevarul.ro

CFR Călători oferă reduceri de Valentine's Day și de Dragobete

12 știri, 9

CFR Călători oferă reduceri de Valentine's Day și de Dragobete cuplurilor de îndrăgostiți, care își vor putea face declarații de dragoste la megafonul din Gara de Nord București, potrivit unui comunicat al companiei, remis, vineri, AGERPRES.

Oferta se numește "Plimbați-vă în doi!! Jumătate tu, jumătate noi !' și este valabilă pentru zilele de 14 și 24 februarie. Reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziționarea a două bilete pentru același tren, pe aceeași rută și în aceeași zi.

Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din stațiile CFR, este valabilă la anumite trenuri, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător, a precizat operatorul feroviar.

"Așadar, cuplurile sunt așteptate în zilele de 14 și 24 februarie să-și declare public iubirea la megafonul din Gara de Nord București și să călătorească în doi, cu un singur bilet. Cei hotărâți pot face chiar și cereri în căsătorie. Mesajele/declarațiile în direct vor fi reunite într-o galerie a iubirii pe pagina Facebook CFR Călători", se mai arată în comunicat.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA este operatorul național feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

    Citește pe jurnalul.ro