CFR Cluj - FCSB, duelul care poate decide titlul în Liga 16Foto1Video© romaniatv.net

CFR Cluj - FCSB, duelul care poate decide titlul în Liga 1

, 20 știri, 13 vizualizări

CFR CLUJ - FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2019: CFR Cluj și FCSB se întâlnesc, duminică, de la 21:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1. Rămâneți pe RomaniaTV.net pentru a urmări împreună derby-ul campionatului. CFR și FCSB au rămas singurele concurente la câștigarea campionatului, sunt cele mai bogate din competiție și au cei mai buni fotbaliști. Dintr-o formulă ideală a Ligii 1, doar trei jucători nu se află sub comanda lui Petrescu sau a lui Teja

CFR CLUJ - FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2019: Favoritele la titlu joacă azi prima manșă din finala pentru trofeu și vor etala aproape toate vedetele din competiție. Într-o echipă perfectă a Ligii 1, prind locuri numai trei fotbaliști care nu joacă nici la FCSB, nici la CFR Cluj.

CFR CLUJ - FCSB LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2019: Înaintea derby-ului, echipa roș-albastră nu se poate baza pe Mihai Bălașa, Alexandru Stan și Marko Momcilovici, în timp ce Mihai Pintilii este incert. De partea cealaltă, la CFR Cluj, atacantul George Țucudean este și el incert.