CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // VIDEO Damjan Djokovic: „CFR a arătat de ce e campioana României” + Declarație măgulitoare despre Omrani3Foto© gsp.ro

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // VIDEO Damjan Djokovic: „CFR a arătat de ce e campioana României” + Declarație măgulitoare despre Omrani

, 5 știri, 13 vizualizări

„E un rezultat mare pentru CFR, pentru echipa noastră, și cred că parcursul nostru în Europa până acum a fost foarte bun. E primul nostru meci în grupe și mergem mai departe acum. Cred și sper ca obiectivul va fi să vizăm și ceva mai mult. Astăzi trebuie să ne bucurăm pentru o victorie foarte mare, pentru că am jucat cu o echipă foarte puternică. Cei de la Lazio au jucat cu vreo 7-8 titulari, nu au venit în vacanță aici. S-a văzut că au calitate, dar și CFR a arătat de ce e campioana României.

Acum ne gândim la FCSB, după la Botoșani. Astăzi ne bucurăm, dar de mâine începem să ne pregătim pentru FCSB. Va fi un derby tare pe un stadion frumos”, a spus Damjan Djokovic, după meci.

Billel Omrani (26 de ani) a fost cel care a adus victoria pentru CFR Cluj în primul meci din grupele Europa League, cu golul de 2-1 marcat în minutul 75, iar Djokovic l-a lăudat pe francez într-un mod aparte.