CFR Cluj și Universitatea Craiova au remizat și încheie anul pe podium2Foto© bzi.ro

CFR Cluj și Universitatea Craiova au remizat și încheie anul pe podium

, 7 știri, 146 vizualizări

CFR Cluj și Universitatea Craiova au terminat la egalitate, scor 0 – 0, un meci în care ambele echipe au fost mai preocupate de faza defensivă decât să-și asume mari riscuri printr-o ofensivă susținută.

Faza discutabilă a partidei a avut loc în minutul 90, atunci când mingea trimisă de Ovidiu Bic a lovit bara și apoi a căzut dincolo de linia porții, moment în care Corneliu Papură, antrenorul oaspeților, a cerut gol. În urma protestelor a văzut cartonașul galben și cum mai primise unul în minutul 10 a fost trimis în tribune.

„Ambele echipe și-au împărțit momentele. Am avut situațiile noastre, au fost situații clare cu Vinicius, cu Burcă, au fost și alte momente în care puteam să creăm situații. Craiova a avut și ea situațiile ei. Cred că închidem anul bine, zece puncte din 12 posibile în condițiile adversariilor foarte grei pe care i-am avut. Se vede că echipa are nevoie de energie, de pauză ca să-și încarce bateriile și sunt sigur că vom gestiona bine perioada foarte scurtă dinainte de campionat și să intrăm cu alt tonus în competiție.”, a spus la finalul partidei Edi Iordănescu, antrenorul CFR Cluj.