CGMB și-a dat acordul de principiu pentru transferul RADET și ELCEN către Compania Municipală Energetică

CGMB și-a dat acordul de principiu pentru transferul RADET și ELCEN către Compania Municipală Energetică

8 știri, 54

"Se aprobă de principiu transferul afacerii RADET București către o entitate desemnată de către Consiliul General al Municipiului București. Entitatea desemnată de către CGMB în acest sens este Compania Municipală Energetică București SA", prevede hotărârea, adoptată cu 32 de voturi pentru și 7 abțineri.

Totodată, se abrogă hotărârea de Consiliu General din 30 iunie 2018 privind acordul de principiu pentru achiziționarea de către Municipiul București a pachetului de acțiuni deținut de Ministerul Economiei/ Ministerul Energiei și Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz SA, la Electrocentrale București SA.

"Se aprobă de principiu transferul afacerii ELCEN SA către o entitate desemnată de Consiliul General al Municipiului București. Entitatea desemnată de către CGMB în acest sens este Compania Municipală Energetică București SA", prevede hotărârea.

În raportul de specialitate se arată că printr-o adresă din 11 mai, transmisă la cabinetul primarului general de către Rominsolv SPRL - administrator judiciar al RADET București, se solicită aprobarea de principiu de către CGMB a transferului afacerii RADET București către Compania Municipală Energetică București SA. De asemenea, printr-o adresă din data de 14 mai, transmisă de către ELCEN SA, se solicită aprobarea de principiu a transferului afacerii ELCEN către Compania Municipală Energetică București SA.

Roxana Wring, președi...

    Citește pe romaniatv.net