Chef Florin Dumitrescu conduce clasamentul amuletelor. Diseară, bloggerul Jamila, pentru prima dată în platoul Chefi la cuțite4Foto© observatornews.ro

Chef Florin Dumitrescu conduce clasamentul amuletelor. Diseară, bloggerul Jamila, pentru prima dată în platoul Chefi la cuțite

, 7 știri, 28 vizualizări

Cu o farfurie de vinete coapte în sos de roșii ce a respectat tema impusă, mâncare de post, chef Florin s-a diferențiat și a cucerit papilele gustative ale invitatului special la jurizare, chef Radu Dragoș. Juratul a câștigat o nouă cartolină roșie, a doua din acest sezon, care îi dă puterea să îl facă pe unul dintre colegii lui să extragă o pedeapsă din bolul negru, în perioada battle-urilor: ”Amuletele roșii trag la mine! Sper din suflet ca la tragerea la sorți să am noroc. Să fie o pedeapsă de ajutor, nu sa mă încurce!”, a declarat acesta.

Luni seară, cel mai iubit show culinar s-a impus ca lider detașat de audiență la nivelul publicului comercial și la orașe, în intervalul 20.24-23.53 în care a fost difuzat. Ediția de jurizări pe nevăzute a adunat în fața micilor ecrane peste 2.000.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 22.12.

Așa se face că pe publicul comercial, „Chefi la cuțite” a condus topul audiențelor cu o medie de 8.7 puncte de rating și 27 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 6,8 puncte de rating și 20,9 % cota de piață. Clasamentul s-a menținut și la orașe acolo unde Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 8,3 puncte de rating și 19,5 % cota de piață, Pro Tv clasându-se pe locul al doilea, cu o medie de 7,9 puncte de rating și 18,5 % cota de piață.