Chef Florin Dumitrescu se califică în finala sezonului special Chefi la cuțite, dedicat familiilor7Foto© a1.ro

Chef Florin Dumitrescu se califică în finala sezonului special Chefi la cuțite, dedicat familiilor

, 13 știri, 9 vizualizări

Pe parcursul a trei sesiuni de gătit pline de evenimente neașteptate, Nadejda și soțul său Victor, alături de cei doi copii, Victoria și Valentin, au arătat că au sarea și piperul necesare pentru a participa în lupta finală: ”Ce mi se pare incredibil la această familie este că ei cred în șansa lor. Când pun mâna să facă, chiar fac!”, a spus chef Florin despre ei.

În prima probă de marți seară, chefii și familiile au pregătit un meniu de degustare potrivit unui eveniment special, nunta de aur. În vreme ce una dintre farfurii a fost gătită exclusiv de chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu cu ajutorul echipelor, cea de-a doua a fost responsabilitatea totală a concurenților.

În ciuda lipsei de experiență din bucătărie, aceștia au reușit să pună în fața juraților preparate gustoase, ce s-au ridicat la standardul acestei competiții. De la aperitive, main-course sau chiar desert, chefii și cele trei familii au făcut spectacol în farfurie, însă numai una dintre trupe s-a bucurat de verdictul clasamentului final. Echipa mov, condusă de chef Sorin Bontea, s-a clasat pe primul loc, motiv pentru care au câștigat avantajul de a continua lupta în duelul eliminatoriu în formație completă.