Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public, înregistrând cele mai bune cifre din acest sezon3Foto© a1.ro

Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public, înregistrând cele mai bune cifre din acest sezon

, 5 știri, 17 vizualizări

Și marți  seara, telespectatorii au ales Chefi la cuțite. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență la nivelul tuturor segmentelor de public și a înregistrat cele mai  bune cifre din acest sezon. Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 8.3 puncte de rating și o cotă de piață de 26.4%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 6.5 puncte de rating și 20.6% cotă de piață.

Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 7.8 puncte de rating si 19.8 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, ProTV, a obținut 6 puncte de rating și 15.3 procente cotă de piață.

Chefi la cuțite a fost pe primul loc și în rândul telespectatorilor la nivelul întregului public din România cu o medie de 7.4 puncte de rating și o cotă de piață de 18.4, în timp ce ProTV, clasat pe locul al doilea, a obținut 6.8 puncte de rating și 17.1 cotă de piașă.