Chefi la cuțite – lider de audiență. Chef Bontea a părăsit platoul Chefi la cuțite la proba amuletei6Foto1Video© a1.ro

Chefi la cuțite – lider de audiență. Chef Bontea a părăsit platoul Chefi la cuțite la proba amuletei

, 8 știri, 121 vizualizări

Conform Kantar Media, cooking show-ul de la Antena1 a obținut la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani o audiență medie de 8.1 puncte de rating și o cotă de piață de 24%. Pe locul al doilea s-a situat Pro TV cu o medie de 7.4 puncte de rating și 21.9% cotă de piață.

Chefi la cuțite a fost pe prima poziție și la nivelul întregului public din mediul urban, cu o audiență medie de 8.6 puncte de rating și o cotă de piață de 20.1 procente. Locul doi a fost ocupat de această dată de Kanal D cu 6.5 puncte de rating și 15.2% cota de piață, urmat de Pro TV cu 6.3 puncte de rating și 14.9% cota de piată. În minutul de aur, 22:00, aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din Romania au urmărit personajele și farfuriile din audițiile pe nevăzute Chefi la cuțite.

Cea mai nouă ediție a cooking show-ului de la Antena 1 a pus la bătaie o amuletă puternică: deținătorul poate schimba un concurent din echipă cu un altul din celelalte două echipe, cu excepția cuțitelor de aur. Specială a fost și tema amuletei, de a compune un main course a la bunica, „cu touch-ul unui chef de top”. Chefii au gătit cu emoție și nostalgie, retrăind amintiri dragi din copilărie. O provocare în plus pentru ei a fost și prezența invitatului jurat, chef Amalia Stanciu, cu vastă experiență în gastronomia românească autentică.