Chefi la cuțite – lider de audiență luni seara Antonia și Alex Velea, surpriza serii la audițiile pe nevăzute, diseară, la Antena 15Foto© a1.ro

Chefi la cuțite – lider de audiență luni seara Antonia și Alex Velea, surpriza serii la audițiile pe nevăzute, diseară, la Antena 1

, 8 știri, 12 vizualizări

Conform Kantar Media, cooking show-ul de la Antena1 a obținut la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani o audiență medie de 8.9 puncte de rating și o cotă de piață de 25.6%. Pe locul al doilea s-a situat ProTV cu o medie de 7.1 puncte de rating și 20.6% cotă de piață.

Chefi la cuțite a fost pe prima poziție și la nivelul întregului public din mediul urban, cu o audiență medie de 7.9 puncte de rating și o cotă de piață de 18.2 procente. Locul doi a fost ocupat de ProTV cu o medie de 6.6 puncte de rating și 15.2% cotă de piață.

În minutul de aur, 21:46, aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din Romania au urmărit personajele și farfuriile din audițiile pe nevăzute Chefi la cuțite.