Cheloo, mesaj viral pe Facebook: ”O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morții vor fi adunați din șanțuri cu buldozerele”3Foto© stirileprotv.ro

Cheloo, mesaj viral pe Facebook: ”O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morții vor fi adunați din șanțuri cu buldozerele”

, 6 știri, 106 vizualizări

Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, Cheloo susține că refuză să mai poarte mască, prin hastagul #refuzdebotnita, și-l critică dur pe Raed Arafat, pentru că ar „induce panică în rândurile populației“.

”Asasinat administrativ al spiritului.

#refuzdebotnița!!! Spitalele refuză să interneze pacienți cu simptome de Covid. Oameni cu temperatură de peste 38°, stare generală proastă si tuse accentuată, sunt trimiși în izolare la domiciliu, fără a fi testați. Testele se fac pe programare si, până când le vine rândul, liber la promenadă

În schimb, Arafat induce panică în rândurile populației. Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe. O să ajungem să fim obligați să ne cumpăram,fiecare, câte un apartament, în cazul în care ne îmbolnăvim, să avem unde să ne izolăm. Totul pentru bunastarea lui Arafat.