Cinci români au intrat în țară prin vămile Nădlac în fiecare minut de la ridicarea restricțiilor3Foto© stirileprotv.ro

Cinci români au intrat în țară prin vămile Nădlac în fiecare minut de la ridicarea restricțiilor

, 8 știri, 63 vizualizări

Conform Poliției de Frontieră, numai în primele opt ore de la ridicarea restricțiilor, prin cele două puncte de frontieră au efectuat formalitățile de frontieră pentru a intra în țară aproximativ 4.500 de persoane.

În prezent, la Nădlac I sunt deschise la intrarea în țară șase artere de control, iar la Nădlac II-Autostradă 10 benzi (6 pentru turisme, 2 pentru autocare și 2 pentru camioane), fiind folosită la maxim capacitatea permisă de infrastructura celor două puncte de trecere. În plus, pentru efectuarea formalităților cu celeritate, polițiștii de frontieră folosesc 20 de stații mobile.

„Reamintim că la granița cu Ungaria sunt operaționale 11 puncte de trecere a frontierei (8 în regim internațional pentru persoane, turisme și camioane și 3 pentru lucrătorii transfrontalieri), sens în care recomandăm participanților la trafic tranzitarea tuturor punctelor deschise traficului internațional, astfel încât să evităm apariția suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea”, conform Poliției de Frontieră.