Cinci tineri, acuzați că ar fi sechestrat și violat o fată de 13 ani

Cinci tineri, acuzați că ar fi sechestrat și violat o fată de 13 ani

14 știri, 30

Cinci tineri suspectați că au luat cu forța o fată de 13 ani dintr-un parc din Vrancea pe care ar fi violat-o au fost reținuți. Cazul incredibil s-ar fi petrecut în luna februarie într-un parc din localitatea vrânceană Câmpineanca. Alți patru-cinci tineri ar fi asistat la suferința tinerei, ceea ce îi face complici la comiterea oribilei fapte. Cazul a devenit public și a intrat abia acum în atenția autorităților după ce imagini din timpul orgiei ar fi fost postate pe diverse rețele de socializare, iar filmul ar fi fost văzut inclusiv de colegii și profesorii victimei.

Pentru prinderea presupușilor violatori, polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate, sub coordonarea procurorilor de la DIICOT Vrancea, au descins în locuri din Focșani și Câmpineanca, unde ar fi fost comisă oribila faptă.

La audieri au fost aduși mai mulți tineri, unii chiar minori. Cinci indivizi ar fi implicați efectiv în acest caz, la această oră ei fiind reținuți, iar în cursul acestei zile vor fi prezentați instanței cu propunerea de aestare preventivă.

Alți tineri sunt încă la audieri, unii în calitate de suspecți, alții în calitate de martori.

Tinerii sunt acuzați de viol, act sexual cu un minor, lipsire de libertate și pornografie infantilă.

Anchetatorii suspectează că tinerii ar fi violat o fată de 13 ani și ar fi supus-o la perversiuni sexuale, au filmat scenele și au difuzat imaginile pe ...

    Citește pe libertatea.ro