Cine e elevul care și-a amenințat cu bătaia profesoara, în fața colegilor. Sebi Roșca a fost cercetat pentru tâlhărie
Foto: www.puterea.ro

Cine e elevul care și-a amenințat cu bătaia profesoara, în fața colegilor. Sebi Roșca a fost cercetat pentru tâlhărie

11 știri, 26

Sebastian Roșca, sau Sebi, cum îi spun colegii, este numele elevului care a ajuns să dea cu subsemnatul la poliție, după ce, nemulțumit de o notă primită, a amenințat-o pe una dintre profesoarele de la Liceul Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleșoianu” din Râmnicu Vâlcea, acolo unde el învață.

Sebi Roșca e departe de a fi un elev model, iar ieșirea necontrolată surprinsă în filmarea postată pe Facebook nu este o excepție, ci mai degrabă definește comportamentul tânărului.

Surse locale au declarat, pentru Libertatea, că tânărul nu are 17 ani, așa cum au mai toți elevii de clasa a XI-a, ci are 20 de ani. În anul 2016, a rămas a repetent, însă nu a învățat nimic din experiența aceasta. Mai grav, a renunțat la școală o perioadă și s-a reînscris la liceu anul acesta, când a intrat în clasa a XI-a, pe care o repetă.

A scăpat de închisoare pentru că era minor

Tânărul, care este din localitatea Ocnele Mari, a fost cercetat în urmă cu trei ani, pentru o tâlhărie. Pe vremea aceea era minor, așa că a scăpat de închisoare, însă a fost pus sub control judiciar, mai spun sursele citate.

Vineri dimineață, el a fost săltat direct de acasă și dus la poliție pentru audieri. Având în vedere antecedentele, tânărul ar putea ajunge după gratii.

În timp ce el se află la poliție, fără a se fi emisă, până la ora publicării acestei știri, o ordonanță de reținere pe numele său, la liceu s-a întrunit Consil...

Citește pe libertatea.ro