Cine este pistolarul care a împușcat un tânăr, într-un bloc în Cisnădie
Foto: www.libertatea.ro

Cine este pistolarul care a împușcat un tânăr, într-un bloc în Cisnădie

8 știri, 44

Cine este pistolarul care a împușcat un tânăr, într-un bloc în Cisnădie, județul Sibiu. Forgaciu Ionuț Cosmin este cel care i-a provocat șase plăgi victimei sale, Betiu Silviu Marian, în vârstă de 20 de ani.

Băiatul i-ar fi cerut agresorului să dea muzica mai încet pentru că deranja pe toată lumea. Incidentul s-a petrecut într-un bloc de pe strada Teilor, duminică în jurul orei 20.00.

Forgaciu Ionuț Cosmin se recomandă pe contul de socializare, ca Ionuț VP (Viață Periculoasă). El a scos pistolul și a tras direct către tânărul originar din județul Olt, scrie presa locală.

Pe pagina sa de Facebook, Fogaciu, care se recomandă pe rețeaua de socializare drept Ionuț VP, spune că că lucrează din acest an la un service auto din Cisnădie, că practică Kikboxing-ul și este originar din Râmnicu Vâlcea.

Polițiștii de la IPJ Sibiu spun că duminică seară, în jurul orei 20,15, au fost alertați printr-un apel la 112 că, la Cisnădie, a fost împușcat un tânăr de 20 de ani.

Citește și

REPORTAJ / Mihai Stoica a devenit tată în timp ce era într-o misiune militară în Polonia. “Mereu în sufletul meu a fost acolo un gol“

    Citește pe libertatea.ro