Cine este Siena Vușcan, fetița de 10 ani care a uimit întreaga Românie azi-noapte și a luat Golden Buzz la Românii au Talent7Foto2Video© stirileprotv.ro

Cine este Siena Vușcan, fetița de 10 ani care a uimit întreaga Românie azi-noapte și a luat Golden Buzz la Românii au Talent

, 7 știri, 169 vizualizări

La doar 10 ani, Siena Vușcan, o fetiță din Cluj-Napoca, a uimit întreaga Românie azi-noapte și a luat Golden Buzz la “Românii au talent”. Adolescenta este pur și simplu fenomenală! Este frumoasă, inteligentă și foarte, foarte talentată, iar Andra și-a dorit să apese butonul auriu încă din primele secunde în care a auzit-o cântând, dar a așteptat până când aceasta și-a încheiat momentul impresionant.

Azi-noapte, Siena Vușcan a obținut cel de-al zecealea și ultimul Golden Buzz al sezonului 10 de la “Românii au talent”! Înainte să urce pe scena emisiunii de la Pro TV, ea le-a dezvăluit lui Smiley și lui Pavel Bartoș care le sunt numele în limba chineză. Adolescenta a locuit cu părinții săi în China timp de cinci ani și a învățat foarte bine această limbă străină într-un an și jumătate! Ea s-a născut în Statele Unite, motiv pentru care vorbește foarte bine și engleza, iar acasă, în familie, vorbește doar în limba română.

Părinții Sienei Vușcan sunt din Cluj-Napoca, dar locuiesc în Huangdao, China, de șase ani. În cadrul unui interviu, ei au mărturisit că vor să călătorească în mai multe țări, dar, deocamdată, stau în China pentru că fiica lor de 10 ani are o carieră muzicală acolo, relatează romaniiautalent.protv.ro. Părinții săi sunt profesori universitari; mama este profesoară de artă, tatăl – profesor de economie. Siena are o soră, în vârstă de șase ani și un frate, de un an.