Cine este vinovat pentru producerea acestui accident? Un tramvai a deraiat in urma impactului cu un autoturism3Foto© bzi.ro

Cine este vinovat pentru producerea acestui accident? Un tramvai a deraiat in urma impactului cu un autoturism

, 4 știri, 20 vizualizări

In cursul zilei de ieri, la orele diminetii, un grav accident rutier s-a produs pe raza municipiului Iasi, in zona Palas, in care au fost implicate doua autoturisme si un tramvai al Companiei de Transport Public din Iasi. Impactul a fost extrem de puternic, iar din aceasta cauza mijlocul de transport in comun a deraiat.

Modul in care s-a produs accidentul a starnit reale controverse in randul iesenilor, unii dintre acestia sustinand ca de vina pentru producerea acestuia este vatmanul, in timp ce altii spun ca unul dintre soferi este vinovat in totalitate.

Cert este ca, conform celor relatate de martori, care au vazut cum s-a produs accidentul, un autoturism marca Seat, care se deplasa dinspre Palatul Culturii, a incercat sa vireze la stanga, spre Sala Sporturilor. In acest moment, autovehiculul a fost lovit violent din spate, de catre tramvai. Masina a fost proiectata pe contrasens, intr-un alt autoturism, marca Audi.