Cine sunt bucureștenii beneficiari de eco-vouchere acceptați în programul privind eliminarea autovehiculelor cu grad ridicat de poluare© a1.ro

Cine sunt bucureștenii beneficiari de eco-vouchere acceptați în programul privind eliminarea autovehiculelor cu grad ridicat de poluare

, 8 știri, 8 vizualizări

Așadar, pe site-ul insituției, la secțiunea ”Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat”, a fost făcută publică lista persoanelor care vor beneficia de aceste vouchere. Aceasta cuprinde, pentru fiecare persoană în parte, numărul poziției în lista celor 5.000 de proprietari acceptați în Program, codul primit la înregistrare, inițialele numelui și prenumelui sau denumirea persoanei juridice, precum și data și ora înregistrării.

Numărul persoanelor care vor beneficia de acest program se ridică la 4.193. Toate acestea vor primi eco-voucherele în valoare de 9.000 de lei, prin curier, la adresele de domiciliu/ sediu social/ corespondență ale beneficiarului eco-voucherului, cu semnătura de primire pe Scrisoarea de transport (AWB-Airway Bill), precizează PMB.

În cazul în care eco-voucherul nu poate fi înmânat beneficiarului de către curier, acesta va fi returnat primăriei, pentru a fi înmânat, ulterior, personal beneficiarului, la Centrul de Informare și Documentare pentru Relația cu Cetățenii din Bd-ul Regina Elisabeta, nr. 42, sector 5.