Cine sunt cele 25 de pretendente la inima Burlacului6Foto© a1.ro

Cine sunt cele 25 de pretendente la inima Burlacului

, 9 știri, 23 vizualizări

În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, care va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, Burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia. Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului.

Zina, alintată Malinka, are 26 de ani și este din Republica Moldova. Lucrează ca agent imobiliar, model, dar predă și lecții de limba rusă. La fel cum poate fi foarte feminină atunci când vrea, în timpul liber îi place să se plimbe cu motocicleta și pilotează avioane ușoare. În lupta pentru inima Burlacului intră și Angela, care este sora Malinkăi și care speră că îi va atrage atenția.

Rodica are 24 de ani și este studentă la Medicină, dar conduce deja și propria afacere, un salon de înfrumusețare. Deși foarte tânără, Rodica are deja o experiență de zece ani în muncă. Bianca, în vârstă de 20 de ani, este professional dominator și consideră că unii oameni o judecă pentru asta, astfel că uneori ezită să le spună.