Ciolacu îi răspunde lui Iohannis: Dragnea e la închisoare, legile justiției nu au ajutat niciun pesedist1Video© euractiv.ro

Ciolacu îi răspunde lui Iohannis: Dragnea e la închisoare, legile justiției nu au ajutat niciun pesedist

, 12 știri, 62 vizualizări

"Eu am văzut că PSD, alături de celelalte forțe politice, au făcut după marțea neagră și miercurea albă. Am făcut curățenie la toate legile care vizau modificări în legile justiției. Președintele nu a spus în detaliu la ce legi ale justiției se referă. Dar din ce știu eu, Codurile Penale nu au fost modificate. De câte ori face Guvernul o tâmpenie, președintele iese cu o știre să astupe tâmpeniile Guvernului.

În acest moment, Liviu Dragnea este in inchisoare. Toate modificările pe care le invoca Iohannis nu au ajutat niciun pesedist sa nu ajunga in închisoare. Este o minciună perpetuată zi de zi, dar mai ales când Guvernul Orban face vreo prostie",", a spus Marcel Ciolacu în cadrul unei conferinte de presă.

Președintele Klaus Iohannis a spus că legile jusției trebuie reparate și a anunțat că în perioada următoare Guvernul va veni cu inițiative legislative pentru a repara aceste legi. "PSD a încercat să pună piciorul pe justiție. Faptul că au început acum să-și plătească polițe, e o chestiune care ține de cancan", a spus Klaus Iohannis făcând referire la dezvăluirile fostului ministru al Justitiei Tudorel Toader și ale fostului premier Viorica Dăncilă cu privire la "presiunile" exercitate de fostul lider PSD Liviu Dragnea pentru modificarea codurilor penale.