Cioloș: Vreau să văd de la Dragnea că declară pe propria răspundere că nu a colaborat cu serviciile9Foto© romanialibera.ro

Cioloș: Vreau să văd de la Dragnea că declară pe propria răspundere că nu a colaborat cu serviciile

, 26 știri, 91 vizualizări

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, a declarat duminică, la Buzău, că vrea să vadă de la Liviu Dragnea "declarațiile pe propria răspundere ale conducerii PSD care să spună că nu au colaborat cu Securitatea niciodată și n-au colaborat cu servicii de informații din țară și din străinătate", altfel acuzațiile lui rămân "vorbe în pustiu", relatează Agerpres.

"Liviu Dragnea, Sebastian Ghiță, ceilalți care se plimbă de câțiva ani de zile pe la instituțiile de forță și pe la serviciile de care vorbesc acum și cu care au avut treabă, nu găsesc altă scuză decât să acuze ceea ce fac ei în partid spre ceilalți.

Înainte de toate, vreau să văd de la Liviu Dragnea declarațiile pe propria răspundere ale conducerii PSD care să spună că nu au colaborat cu Securitatea niciodată și n-au colaborat cu servicii de informații din țară și din străinătate. Asta am făcut noi la PLUS, toți cei din conducere, în frunte cu mine, asta trebuie să o facă și ei", a afirmat Dacian Cioloș într-o conferință de presă.

Cine e Cioloș? Are ceva tupeu băiatul ăsta!
Liviu Dragnea,
Războiul politic nu s-a încheiat! Liviu Dragnea: ”Cine e Cioloș? Are…