City break Veneția. Cele mai bune oferte de la Vola.ro
Foto: www.realitatea.net

City break Veneția. Cele mai bune oferte de la Vola.ro

8 știri, 10

Cea mai mare agenția online de turism, Vola.ro, anunță oferte atractive la vacanțe în Veneția. Întreaga ofertă o găsiți - AICI.

De exemplu, la un pachet de 2 nopți de cazare, cu biletele de avion incluse, aveți o reducere de până la 35%. Mai multe detalii găsiți - AICI.

Puteți alege cazare la Hotelul San Giuliano. Hotelul se situeaza la mai putin de 6 km de centrul venetian, convenabil situat fata de toate punctele de atractie din Mestre. Pozitionat la aproximativ 30 de km de Aeroportul din Treviso, cladirea se afla vis a vis de podul care uneste Mestre de Venetia, Ponte della Liberta. De-a lungul Canalului Salso, Piazza Ferretto sau Barche Piazza sunt importante centre de interes pentru turisti.

Pentru a putea ajunge la destinatiile dorite, exista un autobuz disponibil la mica distanta de hotel, pe Viale San Marco. Clientii cazati la San Giuliano pot inchiria biciclete pentru plimbari relaxante. Internetul este gratuit in hotel, iar servicii precum babysitting sau depozitare bagaje sunt puse la dispozitia clientilor. Detalii găsiți - AICI.

Puteți alege și un pachet de 2 nopți la Hotel Piave, cu bilete de avion dus-întors incluse. Oferta completă e - AICI. Hotelul are o pozitionare buna, la aproximativ 8 km distanta de Venetia, in Mestre. La o distanta de mai bine de 30 de km se gaseste si Aeroportul Treviso. In Venetia se poate ajunge cu usurinta, cu autobuzul sau trenul.

L...

    Citește pe realitatea.net