Claudia Pătrășcanu știe că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se căsătoresc. Ce i-a spus fostul partener despre afaceristă9Foto© cancan.ro

Claudia Pătrășcanu știe că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se căsătoresc. Ce i-a spus fostul partener despre afaceristă

, 10 știri, 117 vizualizări

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut un mariaj plin de încercări. Ea îl acuză de infidelitate, iar el o acuză că îți nota ce auzea în casă iar apoi mergea și „turna” la DNA. Din acest motiv, Gabi Bădălău spune că nu mai vrea să audă de mama copiilor lui.

Gabi Bădălău a dezvăluit într-o intervenție telefonică la XNS că soția lui, Claudia Pătrășcanu i-a făcut nenumărate plângeri penale la DNA. Afaceristul o acuză pe Claudia că îi asculta convorbirile telefonice, iar apoi își nota într-un carnet detaliile care i se păreau importante și apoi dădea fuga la DNA.

„Eu nu mai am pretenții la Claudia când mi-a făcut plângeri penale la DNA. Auzea că vorbeam în casă de cineva, se ducea și nota în caiet, când eram căsătoriți. E mama copiilor mei, indiferent de tot ce a făcut. M-a chemat la DNA să dau cu subsemnatul. M-a chemat, m-a audiat, după o perioadă”, a spus Gabi Bădălău la Xtra Night Show.