Claudiu Manda: Comisia parlamentara de control al SRI va cere cel mai probabil demisia lui Dumitru Dumbrava
Foto: www.romaniatv.net

Claudiu Manda: Comisia parlamentara de control al SRI va cere cel mai probabil demisia lui Dumitru Dumbrava

31 știri, 26

Presedintele Comisiei parlamentare de control aL SRI, Claudiu Manda, a spus luni ca cel mai probabil va cere demisia generalului SRI Dumitru Dumbrava, dupa audierea acestuia.

Generalul SRI Dumitru Dumbrava a spus, miercuri, la audierile din Comisia parlamentara de control al SRI ca o cunoaste pe procurorul DNA Alexandra Lancranjan si ca a colaborat cu ea, negand insa ca ar fi ajutat-o in cariera, a declarat presedintele comisiei, senatorul Claudiu Manda. El a precizat ca Dumbrava a fost intrebat la audieri si despre campul tactic, despre legaturile cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, sau cu fosta sefa a DIICOT Alina Bica, potrivit news.ro.

Presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, Claudiu Manda, a afirmat, saptamana trecuta, ca generalul SRI Dumitru Dumbrava sustine ca in intalnirile sale cu Laura Codruta Kovesi, din perioada in care ocupa functia de procuror general, aveau ca tema, preponderent, mandatele de securitate nationala.

"A fost intrebat daca se vedea cu doamna Kovesi si discutau despre dosare, asa cum ne-a spus domnul general Iliescu. Opinia domnului Dumbrava a fost ca s-a intalnit de destul de multe ori cu doamna Kovesi, mai ales in perioada in care era procuror general, nu procuror-sef DNA, ca discutau mai degraba despre mandatele de securitate nationala si ca nu a avut niciodata vreo discutie despre dosare in sensul spus de domnul gene...

    Citește pe hotnews.ro


    Claudiu Manda, un an
    SRI: Dialogul dintre Serviciu și Comisia de control nu se va mai realiza prin Secretari...