Claudiu Manda: Daniel Dragomir va fi audiat din nou marți de Comisia SRI
Foto: www.agerpres.ro

Claudiu Manda: Daniel Dragomir va fi audiat din nou marți de Comisia SRI

20 știri, 8

Președintele Comisiei parlamentare de control asupra activității SRI, senatorul Claudiu Manda, a anunțat luni că fostul ofițer Daniel Dragomir va fi audiat din nou marți după-amiază.

"Mâine (marți — n.r.) vom continua audierile cu domnul Dragomir după-amiază, când avem program de comisie. (...) Cred că mai avem încă două-trei etape de parcurs cu domnul Dragomir și sigur că sunt și alte persoane din zona publică, zona de afaceri, zona media, zona SRI pe care le vom invita la audieri în perioada următoare. Urmează încă două-trei întâlniri cu domnul Dragomir, ca să parcurgem toate aceste fascicule pe care dânsul dorește să le prezinte comisiei cu probele de rigoare și, după aceea, vom începe să invităm și alte persoane", a precizat, luni, Manda, la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă, în opinia sa, Daniel Dragomir este o persoană credibilă, Manda a spus că nu este de natura sa să răspundă.

"Nu este de natura mea să răspund la această întrebare. Domnul Dragomir a venit și a prezentat o serie de lucruri comisie, a prezentat și documente în acest sens. Rămâne ca noi să analizăm aceste documente, să le confruntăm cu realitatea și sigur că atunci când o să avem o concluzie o să o prezentăm public atât cât ne permite legea să prezentăm", a afirmat președintele Comisiei SRI.

Chestionat dacă îi va prezenta aceste concluzii și lui Klaus Iohannis, Manda a spus că rezultatele trebuie pre...

    Citește pe agerpres.ro