Liviu Dragnea va fi chemat la Comisia de control a SRI
Foto: www.zf.ro

Liviu Dragnea va fi chemat la Comisia de control a SRI

20 știri, 32

"Sigur va fi invitat", a răspuns Claudiu Manda la întrebarea jurnaliștilor legată de posibila audiere a liderului PSD Liviu Dragnea în Comisia de Control a SRI.

Manda a confirmat că data va fi stabilită cel mai probabil în ședința care are loc săptămâna viitoare.

La rândul său, înainte de ședința grupurilor parlamentare PSD, Liviu Dragnea a afirmat că va răspunde oricărei invitații. "M-am plictisit eu de când mă autoinvit", a spus Dragnea.

Liderul PSD a precizat și luni că va răspunde oricăror întrebări în fața Comisiei SRI, el arătând că știe lucruri care trebuie cunoscute legate de destine frânte.

„Răspund la orice fel de întrebare, și la comisie (Comisia SRI, n.r.), dacă sunt invitat. Aceste lucruri trebuie știute, pentru că vorbim de o perioadă neagră din istoria acestei țări. Vorbim de destine frânte, oameni distruși. Cum să rămână nespuse, neștiute? Eu stau și mă uit la televizor, mai și citesc prin presă interviuri...apostolii dreptății și alți apostoli. Nu stau sa vorbesc la televizor cum vorbea altul de tăiat de porci.

Astea sunt lucruri mult prea serioase care trebuie spuse pentru prima dată într-o comisie (Comisia SRI, n.r.)”, a spus Dragnea la Antena 3.

    Citește pe zf.ro


    Liviu Dragnea, 9 luni
    Manda: Maior, Coldea, Băsescu și Tăriceanu, invitați la Comisia SRI
    Claudiu Manda, 9 luni
    Claudiu Manda: "Basescu, Tariceanu, Coldea, Maior si Ponta vor fi invitati pentru audie...