Cluj: Tudor Giurgiu a anunțat lansarea unei platforme online de vizionare a filmelor - TIFF Unlimited5Foto© agerpres.ro

Cluj: Tudor Giurgiu a anunțat lansarea unei platforme online de vizionare a filmelor - TIFF Unlimited

, 12 știri, 32 vizualizări

Președintele Festivalului Internațional de Film Transilvania, Tudor Giurgiu, a anunțat vineri lansarea platformei de streaming TIFF Unlimited, despre care a spus că reprezintă o premieră în Estul Europei. Platforma online va transmite atât filme premiate la TIFF, în cadrul festivalului, dar și alte producții considerate interesante pentru publicul din România.

"Marea noutate pe care o propunem în acest an la TIFF este TIFF Unlimited, prima platformă de streaming realizată de un festival de film în România și, cred, în Estul Europei. Mai există platforme similare la Rotterdam și la Goteborg. Acest proiect la care lucrăm de peste un an îl lansăm oficial vineri.

E un loc unde se pot vedea  filmele premiate de la TIFF, filme noi, filme din oferta distribuitorilor, filme de artă, filme premiate. Mulți cinefili ne-au scris că se termină TIFF-ul, unde se mai pot vedea filmele din festival sau care au circulat meteoric pe ecran. Am făcut nebunia asta", a spus regizorul Tudor Giurgiu, în cadrul galei de deschidere a TIFF.18.