Cod galben de ninsori pentru 24 de județe. Și n București revin ploile și ninsorile, iar vremea se răcește21Foto1Video© cancan.ro

Cod galben de ninsori pentru 24 de județe. Și n București revin ploile și ninsorile, iar vremea se răcește

, 61 știri, 26 vizualizări

Meteorologii avertizează că vremea se va răci, iar începând de luni seară se vor întoarce ploile și ninsorile în majoritatea zonelor țării,. Pentru 24 de județe, meteorologii au emis avertizare cod galben de ninsori și viscol în zona montană. Și în București vremea se va răci, iar de marți seară va ninge.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, de luni seară și până miercuri la ora 10.00 vor fi precipitații și intensificări temporare ale vântului.

În majoritatea zonelor țării vor fi precipitații și local se vor acumula cantități cuprinse între 10 și 20 l/mp. La munte, în Transilvania, în jumătatea de nord a Moldovei și în Maramureș vor fi mai ales ninsori și lapoviță și se va depune zăpada.

Vor fi precipitații în toate regiunile, sub toate formele. Toate acestea pe fondul unui aer mai rece, care a determinat și intensificări ale vântului. Ne aflăm sub incidența unui cod portocaliu pentru toate zonele montane, dinspre orele serii și până spre începutul nopții cantitățile se vor reduce. Vor fi temperaturi mai scăzute decât în intervalul precedent. Însă sunt semnale că din weekend se va încălzi din nou
Alina Șerban,
Cod portocaliu de viscol în mai multe județe. Meteorolog:…