Mii de oameni, blocați în mașini pe o autostradă din Spania

Mii de oameni, blocați în mașini pe o autostradă din Spania

10 știri, 49

Mii de oameni au petrecut noaptea blocați în mașini pe o autostradă din Spania după ce o ninsoare abundentă a forțat administratorii drumului din regiunea Castilia și Leon din Spania să-l închidă, scrie Euronews.

El Pais din Spania a transmis că între 3.500 și 4.000 de mașini au fost blocate pe autostrada AP-6 la Segovia sâmbătă noaptea așteptând ca mașinile de dezăpezire să intervină pentru a-i ajuta să înainteze.

În dimineața zilei de duminică, circa o mie de vehicule mai erau blocate pe autostradă, a declarat Direcția Generală a Traficului din Spania (DGT).

Conducătorii auto au apelat la social media pentru a se plânge de lipsa de comunicare din partea autorităților. Unii au spus că „fuseseră blocați peste 12 ore fără a primi ajutor sau explicații”.

#AP6 #12h atrapados, sin ayuda, sin explicaciones #NEVADA pic.twitter.com/bBXyKqbiKa

— polola (@PaulaPgr) January 7, 2018

„Este ora 8:30 [duminică, 7 ianuarie] și suntem aici de la ora 19.00 [sâmbătă, 6 ianuarie] .Nimeni nu vine, sunt metri și metri de zăpadă, suntem complet prinși fără să știm ce se întâmplă. haos complet „, a spus un internaut pe Twitter.

Duminică, în jurul orei locale 09.00, oamenii au început să scrie că militarii au venit să ajute la deszăpezire. O școală din localitatea San Rafael a devenit punct medical, unde, potrivit cifrelor oficiale, sunt îngrijiți 80 de oameni.

Meteorologii au emis alerte de ninsor...

    Citește pe libertatea.ro