Codrin Ștefănescu, apel către ministrul Justiției: Tudorele, fă ceva că nu se mai poate!
Foto: www.agerpres.ro

Codrin Ștefănescu, apel către ministrul Justiției: Tudorele, fă ceva că nu se mai poate!

6 știri, 56

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a făcut un apel către ministrul Justiției, Tudorel Toader, pentru a lua măsuri urgente, în urma dezvăluirilor "incredibile" făcute duminică seara de fostul deputat Vlad Cosma, afirmând că acestea dovedesc faptul că "sistemul este foarte bolnav''.

Ștefănescu a adăugat că în ceea ce-l privește nu are nicio emoție la ședința Biroului Permanent Național al PSD, în schimb are emoții pentru că "sistemul este foarte bolnav".

"Nu am nicio emoție. Am emoții pentru dezvăluirile făcute aseară de colegul nostru, Vlad Cosma, la două posturi de televiziune și, în mod clar, trebuie să spunem că sistemul este foarte bolnav, și vorbim aici de o cangrenă generalizată și trebuie luate măsuri urgent, în momentul ăsta, penale, administrative, adică așteptam deja de dimineață a reacție a procurorului general. Nu a venit. Așteptam o reacție a ministrului de Justiție, nu a venit.

Așteptam Corpul de control al ministrului Justiției să facă deja ceva în sensul ăsta. Așa că fac un apel către ministrul Tudorel Toader în mod foarte clar: Tudorele, fă ceva, că nu se mai poate! Deci lucrurile au ajuns la paroxism! Adică nu există un loc pe planetă, un loc unde să se producă astfel de lucruri atât de ciudate și nefirești. Aseară am fost nu șocat, ci a fost demonstrația clară că lucrurile sunt stricate total aici, la noi, și că trebuie făcut ceva acum (....

    Citește pe agerpres.ro