Codul Administrativ și ordonanța privind transportul alternativ au putea fi adoptate în ședința de Guvern14Foto© hotnews.ro

Codul Administrativ și ordonanța privind transportul alternativ au putea fi adoptate în ședința de Guvern

, 63 știri, 7 vizualizări

Federația Națională a Sindicatelor din Administrație (FNSA) solicită premierului să respecte angajamentele luate în privința adoptării Codului Administristrativ, după discuțiile cu partenerii sociali.

Sindicaliștii îi reamintesc liderului de la Palatul Victoria că adoptarea acestui act normativ sub forma unei oronanțe de urgență a primit avizul nefavorabil al Consiliului Economic și Social, iar FNSA a solicitat ca acest subiect să fie tratat cu responsabilitate.

,,Vom vedea formularea definitivă înainte de a vota”! Stimată Doamnă Prim-ministru, considerăm că acestă declaratie demonstrează clar modul în care Guvernul României înțelege să trateze cu responsabilitate și seriozitate reglementările din acest cod! Apreciem însă capacitatea de analiză și sinteză a structurii pe care o reprezentați, nimeni, în afară de Dumneavoastră, nu este capabil să analizeze un document de aproximativ 300 de pagini în câteva minute", se arată în comunicatul de presă al Federației Naționale a Sindicatelor din Administrație (FNSA), remis MEDIAFAX.