Colegul celor doi bărbați uciși de Gheorghe Moroșan: ″Soția lui îi spunea, nu-i omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont!″2Foto© antena3.ro

Colegul celor doi bărbați uciși de Gheorghe Moroșan: ″Soția lui îi spunea, nu-i omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont!″

, 4 știri, 45 vizualizări

Fiecare zi aduce noi completări la tragedia de la Onești. Un martor, apropiat al celor două victime, povestește o parte din evenimentele de luni la care a asistat începând cu ora 16.

Acesta susține că și-a văzut colegii pe geamul de la balcon, dar și că soția lui Gheorghe Moroșan a fost prezentă la locul crimei în tot acest timp. Martorul spune că femeia a insistat ca cei doi muncitori să fie lăsați în viață cât mai mult timp: „Nu îi omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont”, citează el din memorie. Soția bărbatului a fost reținută, luni seara, ea fiind acuzată de complicitate cu agresorul.

„Da, eu am fost acolo, la 16 și ceva. La 17 s-a întâmplat tragedia. I-am văzut la balcon pe cei doi ostatici. Unul era în poziția bisericii, cu mâinile la spate, celălalt în partea opusă. Am văzut cum s-a dus înspre el domnul ăsta, Moroșan. I-a dat un cuțit, a căzut jos. Posibil, a fugit după celălalt, după Dan, și după aia s-a ridicat și a zis ceva la geam, că îi omoară, sau ceva în genul ăsta.