Primarul general Gabriela Firea a convocat Comandamentul de iarnă
Foto: www.libertatea.ro

Primarul general Gabriela Firea a convocat Comandamentul de iarnă

16 știri, 44

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat Comandamentul de iarnă, duminică, la ora 12:00, în condițiile în care meteorologii au emis o informare meteo cod galben de ninsori și viscol, pentru sudul țării, începând de duminică seară.

Primarul Gabriela Firea a spus, la Comandamentul de iarnă, că sunt suficiente motive să sporească acțiunile în Capitală, deși Bucureștiul nu se află sub incidența codului galben de ninsori și viscol, care intră în vigoare duminică seară.

„Am convocat această întâlnire pentru ca toate subunitățile Primăriei Generale să ia toate măsurile care se impun pentru ca populația să nu aibă de suferit din cauza condițiilor meteo. În această noapte, va ploua, va fi lapoviță și ninsoare. Iată că sunt motive suficiente pentru a spori acțiunile în Captală, în toate cele șase sectoare, așa cum s-a acționat și aseară. Nu trebuie să fie nimeni afectat de condițiile meteo.

Solicit tuturor operatorilor de salubritate să acționeze cu seriozitate și în această seară, inclusiv cu tratamente de prevenție. În teren, vor fi 250 de utilaje, în această seară. Am solicitat Regiei de Transport RATB să curețe stațiile”, a declarat Gabriela Firea.

    Citește pe libertatea.ro