Florian Coldea vrea să fie audiat în Parlament
Foto: www.realitatea.net

Florian Coldea vrea să fie audiat în Parlament

20 știri, 11

Președintele Comisiei de control a activității SRI, Claudiu Manda, a declarat că va stabili, în ședința de marți a forului când urmează să fie audiat fostul prim-adjunct al șefului SRI, Florian Coldea, adăugând că acesta i-a spus că dorește să se prezinte la audieri.

„Urmează să adresăm și să stabilim ziua în care să îl invităm pe domnul Coldea. Am înțeles și am avut o discuție cu domnul Coldea. A spus că dorește să vină la Comisie, că dorește să lămurească toate aceste aspecte și urmează să stabilim o zi, să trimitem invitația oficială și să îl așteptăm la comisie. Mâine vom discuta acest lucru, la ședință”, a declarat Manda, la Parlament.

Întrebat dacă Comisia de control a SRI poate face ceva în cazul înregistrărilor legate de practicile făcute de unii procurori de la DNA, Manda a răspuns: „Dacă vorbim de practicile procurorilor, nu este de competența Comisiei, doar dacă ar fi vorba de ofițeri SRI. Singurul care are oarecum legătură cu Comisia, din ce am văzut aseară, este domnul Dragoș. Și să vedem cine este domnul Dragoș, dacă este de la SRI și cum a fost această colaborare.

Concret, atât pot să spun. Nu pot să mă pronunț înainte de a discuta în cadrul Comisiei, dar o să discutăm acest subiect și când vom avea o concluzie o să o prezentăm la momentul respectiv.

    Citește pe cotidianul.ro