Comisia juridică se întrunește joi pentru a discuta despre solicitarea în cazul Rovanei Plumb
Foto: www.realitatea.net

Comisia juridică se întrunește joi pentru a discuta despre solicitarea în cazul Rovanei Plumb

16 știri, 12

Comisia juridică a Camerei Deputaților se întrunește joi, de la 8,30, pentru a discuta despre solicitarea DNA privind începerea urmăririi penale a fostului ministru al Mediului Rovana Plumb, a anunțat președintele comisiei, Eugen Nicolicea.

Nicolicea i-a informat, miercuri, pe deputații din comisie în legătură cu decizia Biroului permanent privind acordarea unui termen de opt zile pentru efectuarea anchetei și de trei zile pentru întocmirea raportului.

"Vă informez că nu a existat nicio obiecție cu privire la procedură, astfel că obiecțiile ridicate în ședință s-au dovedit nefundamentate. Termenul este de maxim opt zile. În aceste condiții, termenul poate să fie și mai scurt, raportul nu vine din exterior, este făcut de către colegi și va trebui să fie adoptat după dezbateri. Așa că începând de astăzi, dumneavoastră vă rog să faceți propuneri scrise cu idei de întocmire a raportului.

În cadrul unei comisii de anchetă vor fi prezentate și opiniile contrare, nu numai cele din raport și să încercăm să-l terminăm cât mai repede", a spus Nicolicea.

    Citește pe agerpres.ro