Comisia SRI se sesizează după înregistrările lui Vlad Cosma: Vrem să știm dacă Dragoș e angajat SRI
Foto: www.antena3.ro

Comisia SRI se sesizează după înregistrările lui Vlad Cosma: Vrem să știm dacă Dragoș e angajat SRI

8 știri, 70

Claudiu Manda, șef al Comisiei de Control al SRI, a anunțat marți că va trimite o adresă Serviciului prin care va cere detalii despre „Dragoș”, persoana care apare în înregistrările făcute publice de Vlad Cosma și dacă acesta e angajat SRI. Totodată, comisia vrea să știe relația SRI- DNA Ploiești.

„Legat de scandalul sau, mă rog, lucrurile apărute în spațiul public în ultimele două zile, Comisia s-a sesizat și am hotărât să trimitem către SRI o solicitare sau o întrebare dacă domnul Dragoș la care făcea referire domnul procuror Portocală este un angajat al SRI și dacă da, care era natura relațiilor între SRI și unitatea de parchet de la DNA Ploiești. Ne-am sesizat pentru că am văzut inclusiv în spațiul public o astfel de referire, că Dragoș ar fi fost un ofițer SRI și vrem să știm dacă este adevărat și care era natura acestor colaborări”, a declarat Claudiu Manda, șef al Comisiei de Control al SRI.

Postul Antena 3 a difuzat, duminică seară, o înregistrare prezentându-l pe Vlad Cosma, care a arătat că procurorii Mircea Negulescu și Lucian Onea au încercat să inventeze dosare în baza unor „probe fabricate” unor oameni politici și de afaceri, printre care și lui Sebastian Ghiță. Totodată, fostul deputat a dezvăluit cum procurorul DNA Ploiești Lucian Onea i-ar fi cerut să modifice anumite documente și probe care ar fi fost folosite ulterior în dosar.

La un moment dat, în înregis...

    Citește pe cotidianul.ro