Compania aeriană Air France va opera 17 zboruri săptămânale București – Paris din luna iulie a acestui an2Foto© zf.ro

Compania aeriană Air France va opera 17 zboruri săptămânale București – Paris din luna iulie a acestui an

, 7 știri, 53 vizualizări

Compania aeriană Air France va opera 17 zboruri săptămânale BucureștiParis din luna iulie a acestui an. În prezent, compania zboară de opt ori pe săptămână între aeroportul din Paris Charles de Gaulle și cel din București, urmând ca numărul acestora să crească la 15, respectiv 17 curse săptămânale în perioada 5 iulie – 8 august 2021.

"Ruta aeriană București - Paris este una dintre cele mai vechi și longevive opțiuni de zbor pentru români. Am operat în perioada comunistă, în perioade instabile din punct de vedere economic și am operat și în timpul pandemiei. A venit însă vremea să creștem numărul de zboruri și să depășim operațiunile de avarie. Comunitatea franceză de business, călători frecvenți pe această rută, dar și românii care lucrează și studiază în Franța, vor avea în această vară un număr sporit de opțiuni de zbor“, a declarat Razvan Răduț, Country Sales Manager Air France KLM România și Bulgaria.

Air France este o companie aeriană globală franceză recunoscută pentru standardele ridicate de calitate și o atitudine atentă față de pasageri. Aceasta transformă zborul într-un moment de plăcere și relaxare în toate segmentele sale zilnice din Franța, Europa și din întreaga lume.