Curtea de Apel Ploiești anulează decizia prin care Asesoft putea intra in faliment
Foto: www.puterea.ro

Curtea de Apel Ploiești anulează decizia prin care Asesoft putea intra in faliment

7 știri, 11

Judecătorii de la Curtea de Apel Ploiești au anulat sentința prin care Tribunalul Prahova dispusese intrarea în procedura generală a falimentului pentru firma Asesoft International SA, urmărită penală într-un dosar de corupție alături de fostul deputat Sebastian Ghiță și în privința căreia procurorii DNA au pus sechestru pe bunuri.

Dosarul, în care zeci de firme, insittuții bancare dar și insittuții publice apar drept creditori ai Asesoft, a fost trimis spre rejudecare.

Curtea de Apel Ploiești a admis contestația înaintată de procurorii DNA la sentința dată de Tribunalul Prahova prin care compania Asesofrt International SA putea intra în faliment și putea fi dizolvată. Judecătprii Curții de Apel Ploiești au dispus definitiv anularea sentinței care permitea procedura falimentului și trimiterea spre rejudecare a dosarului în care zeci de companii private, bănci, primrii dar și administrații financiare apar drept creditori ai Asesoft International, potrivit news.ro.

Care este situația companiei SC Asesoft International SA

Reamintim că magistrații de la Secția de contencios administrativ și fiscal din cadrul Tribunalului Prahova hotărâseră intrarea în procedura generală a falimentului a companiei SC Asesoft International SA., într-un dosar înregistrat în anul 2014. În acest dosar, pe lista creditorilor figurează zeci de persoane juridice, companii și instituții publice, printre ...

    Citește pe cotidianul.ro