Câștigătorii Premiilor Muzicale Radio România

Câștigătorii Premiilor Muzicale Radio România

9 știri, 46

Seara muzicii bune la Premiile Muzicale Radio România

(16 aprilie 2018)

Luni, 16 aprilie, a fost seara muzicii românești la Sala Radio, unde a avut loc cea de-a XVI-a ediție a Galei Premiilor Muzicale Radio România, eveniment cu adevărat memorabil. 17 trofee superbe, creații originale din cristal cu incrustații de argint, purtând semnătura cunoscutului artist plastic Ioan Tămâian, au fost înmânate artiștilor premiați, pentru performanțele lor din anul 2017.

Covorul roșu, lumini, paparazi, camere tv și multe, multe aplauze, astfel au fost întâmpinate vedetele nominalizate la premii încă de la intrarea spre foaierul Sălii Radio. Vedetele, dar și invitați de prestigiu, au ținut să fie alături de postul public și cu acest prilej.

Au fost acordate 16 trofee pentru cele mai bune performanțe înregistrate anul trecut în muzica pop, folk, pop-dance și pop-rock, 25 de artiști de top ai show bizz-ului românesc și 24 de piese și albume figurând pe lista nominalizaților. Cel de-al 17-lea trofeu a însoțit Premiul de excelență, acordat în acest an artistei Dida Drăgan.

Premiile au fost înmânate de invitați speciali, interpreți și compozitori, personalități ale vieții muzicale, de realizatorii de emisiuni și manageri de la Radio România, premiul pentru cea mai bună voce feminină fiind oferit de Georgică Severin, Președinte Director General al Radio România.

Pe scena Sălii Radio, spectaculos...

    Citește pe agerpres.ro