Oprișan: Putem să arestăm câți oameni politici vrem, dar lucrurile nu se vor schimba
Foto: www.agerpres.ro

Oprișan: Putem să arestăm câți oameni politici vrem, dar lucrurile nu se vor schimba

6 știri, 109

Sistemul ''ticălos'' trebuie schimbat, pentru că este greșit, iar PSD este dator să o facă, împreună cu coaliția de guvernare și cu parlamentarii acesteia, a declarat sâmbătă președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan.

"Ultima oară când am fost în această sală era în 2015, când v-am spus că nu candidez pentru că sunt prea slobod la gură și pentru că am un dosar. Și că nu e dosarul partidului, e dosarul meu. Acum pot să vă spun, dacă pot să candidez nu pentru că nu mai am un dosar, ci că de data asta cred cu tărie că noi, PSD, avem o intensă responsabilitate față de România și anume să schimbăm starea de lucruri din această țară.

Putem să arestăm câți oameni politici vrem cu un sistem atât de ticălos ca acesta, dar lucrurile nu se vor schimba. În locul lor vor veni alții și vor face aceleași greșeli. De aceea, sistemul este greșit, legile sunt greșite, iar PSD și-a asumat responsabilitatea să schimbe această stare de fapt și are obligația ca împreună cu președintele partidului, Liviu Dragnea, cu Parlamentul țării, cu Călin Popescu-Tăriceanu, cu grupurile noastre parlamentare, Parlamentul României, ca unica autoritate legiuitoare a țări să repare toate aceste lucruri în așa fel încât să nu existe faptă fără responsabilitate", a declarat Oprișan la Congresul extraordinar al PSD.

    Citește pe agerpres.ro