Consilierile cu experienta zero ale lui Sorin Grindeanu: Fosta miss Buzau si fiica unui apropiat9Foto© libertatea.ro

Consilierile cu experienta zero ale lui Sorin Grindeanu: Fosta miss Buzau si fiica unui apropiat

, 12 știri, 53 vizualizări

Fostul premier Sorin Grindeanu, actualmente presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), se mandreste cu doua consiliere cu experienta zero, una fiind chiar fiica fostului vicepremier  Paul Stanescu. Multe consiliere au fost angajate la inceput de 2019, cand seful ANCOM a iesit din atentia publica, departe de lumini, de scandaluri si proteste. Doua dintre ele, Catalina Mirita si Alina-Gabriela Modan, au trasaturi comune: Nicio experienta. Legaturi de rudenie cu oameni puternici in stat.

Tanara, in varsta de 24 de ani a fost angajata in 2019, pana atunci lucrand, conform declaratiei de avere, la Asociatia Romana a Apei. CV-ul tinerei din Buzau lipseste de pe site, iar singurele mentiuni pe internet sunt, pe langa urmarea unui master la SNSPA, succesele din cariera de model.

Pe cand avea doar 18 ani, in ianuarie 2014, Catalina Mirita aparea pe coperta revistei britanice British Mode. Aleasa dintre 40 de modele conform sansanews.ro, tanara ajunsese pe coperta revistei dupa un casting la care participasera 40 de modele, fiind ochita la un concurs din Italia, Mediteranean Fashion Dreams.