Consilier onorific al premierului Tudose: „De ce nu demisionează domnul DRAGNEA?”
Foto: www.money.ro

Consilier onorific al premierului Tudose: „De ce nu demisionează domnul DRAGNEA?”

33 știri, 512

"Oare cât timp o să mai polueze agenda publică problemele personale ale unui singur om, hăituit acum de sistemul care până acum l-a protejat și i-a fost partener? De ce nu demisionează dl Dragnea, pentru a putea să-și probeze nevinovăția și, în plus, să demonstreze cu glorie că prezumția de nevinovăție merită salvată chiar și în cazul politicienilor? Nu de alta, dar suntem ca într-o colivie. Cam de mult timp", a scris Gheorghe Piperea, consilierul onorific al premierului Mihai Tudose.

Acesta revine apoi asupra postării și precizează: "chestia cu prezumția de vinovăție era un sarcasm la adresa lui Iohannis; chestia cu demisia nu e niciun sarcasm; chiar avem și altceva de făcut decât să urmărim epopeea judiciară interminabilă a dlui Dragnea", după care avocatul face referire la noul record al euro în comparație cu moneda națională.

Gheorghe Piperea a făcut referire inclusiv la funcția pe care o deține spunând că "în atentia IYI (=intellectual yet idiots) care au dat share cu comentarii mirate sau ironice vizând calitatea mea de consilier al cuiva. Băieți, faptul că, temporar, am această titulatură onorifică și onorantă, nu mă face dependent de nimeni. Și nici mai puțin sigur pe principiile mele. Oare ce nu s-a înțeles din cuvântul "onorific'?".

Avocatul Gheorghe Piperea a fost numit, potrivit unei decizii publicată în data de 20 iulie 2017, în Monitorul Oficial, în funcția de ...

    Citește pe zf.ro


    Liviu Dragnea, 10 luni
    Consilierul lui Mihai Tudose: De ce nu demisionează dl. Dragnea? Avem și altceva de făc...
    Gheorghe Piperea, 10 luni
    UPDATE Piperea: Am decis să îmi înaintez demisia din funcția de consilier onorific al p...